Το άρωμά της

Πουθενά μια γυναίκα δεν πάει, αν δεν φοράει άρωμα. Το μυστικό είναι να μην το αποκαλύπτει, αφού δεν θα είναι και τόσο ωραίο να το φοράνε άλλες 10 στην δουλειά της. Να το φοράει μόνο εκείνη και να κάνει εντύπωση όπου περπατάει. Και φυσικά η μοναδικότητα του εξαρτάται από την ιδιαίτερη προσωπικότητα και τη χημεία του αρώματος πάνω της.

 

Τα μαλλιά της  

Το στυλ σε μια γυναίκα αναμφισβήτητα σχετίζεται με τα μαλλιά της. Είτε τα έχει κατσαρά , είτε ίσια, αν είναι περιποιημένα και μοντέρνα  θα τη χαρακτηρίσεις στυλάτη.  Διαφορετικά περνάει αδιάφορη.

 

Ένα πουκάμισο

Σίγουρα μια κομψή και προσεγμένη  γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της ένα λευκό πουκάμισο!  Είτε το φοράει με τζιν , είτε με φούστα θα κάνει πάντα θετική εντύπωση. Πρόκειται για ένα ρούχο που συνδυάζεται με τα πάντα και μας βγάζει εύκολα από τη δύσκολη θέση του τι να επιλέξουμε.

 

Μια ακριβή τσάντα

Κάντε οικονομία! Πάρτε μια τσάντα. Αξίζει! Ακόμη και φόρμες να φοράτε, αν κρατάτε μια καλή τσάντα θα σας θεωρήσουν fashion icon. Θα αναβαθμίσετε έτσι το στυλ σας και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.