Ένα υπέροχο γυναικείο στυλ μαλλιών δεν πρέπει απαραίτητα να συνδέεται με  μια ακραία αλλαγή.

Στο κομμωτήριο Αλεξάνδρα στην Αμαλιάδα, δημιουργούμε όλα τα στυλ κουρέματος από κλασικά, μέχρι πιο πρωτότυπα  και  μοντέρνα για να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό και εντυπωσιακό look που να αντανακλά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας.

Το προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει μια σειρά από αψεγάδιαστα στυλ που θα ικανοποιήσουν την απαίτησή σας για αλλαγή χωρίς όμως να κόψετε σε υπερβολικό βαθμό τα μακριά μαλλιά σας, αν αυτό δεν το επιθυμείτε.

Οι κομμώτριες μας  δημιουργούν με τα μαλλιά σας μία εξαιρετική εμφάνιση που είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα κούρεμα σύγχρονο ή ακόμη και κλασικό καθώς και να  διατηρήσετε ένα ίσιο χτένισμα ή να το μετατρέψετε σε ένα μοιραίο, μοντέρνο φιλαριστό ή θηλυκό κατσαρό.

 

Στο κομμωτήριο μας εφαρμόζουμε βαφή μαλλιών, είτε πρόκειται για κάλυψη των γκρίζων μαλλιών είτε για μία δύσκολη αλλαγή σε ένα φωτεινό ξανθό χρώμα. Η σειρά χρωμάτων του κομμωτηρίου μας έχει περισσότερα από 200 χρώματα. Σας υποσχόμαστε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένη με την επιλεγμένη απόχρωση που θα ταιριάζει απόλυτα στη δική σας προσωπικότητα.

Βαφή μαλλιών

Το χρώμα εφαρμόζεται στα μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να γίνει τόσο με ημιμόνιμο όσο και με μόνιμο χρώμα.

Ανταύγειες

Σε αυτήν την υπηρεσία ο στυλίστας θα κόψει κομμάτια μαλλιών και θα τα τοποθετήσει σε ένα φύλλο για να τα φωτίσει. Αυτό επιτρέπει στον στυλίστα να δημιουργήσει όσες μικρές επιφάνειες χρειάζεται.Προσφέρουμε πλήρεις και μερικές ανταύγειες. Οι πλήρεις ανταύγειες περιλαμβάνουν όλο το κεφάλι, οι μερικές περιλαμβάνουν τις επάνω πλευρές και το μπροστινό μέρος.  Προσφέρουμε επίσης μια ανταύγεια , η οποία περιλαμβάνει μόνο το μπροστινό μέρος της γραμμής των μαλλιών για να φωτίσει το πλαίσιο του προσώπου.

Balayage

Μια τεχνική για τονισμό των μαλλιών στην οποία η βαφή εφαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί ένα διαβαθμισμένο, φυσικό αποτέλεσμα.

Foilyage

Αυτή η τεχνική σας κάνει να φαίνεστε μια πιο εντυπωσιακή ξανθιά!  Η Foilyage είναι μια υπηρεσία που συνδυάζει το παραδοσιακό foiling και το balayage μαζί για να σας προσφέρει όμορφα, διακριτικά αποτελέσματα. Δίνει καθορισμό και διαστάσεις στα μαλλιά σας, μέσω του πάνω και του μετωπικού χωρίσματος, ειδικά στο μήκος και στις άκρες. 

 

Η εύρεση σωστών προϊόντων περιποίησης των μαλλιών σας δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού υπάρχει μια πληθώρα προϊόντων στην αγορά.

Υπάρχουν όλων των ειδών τα προϊόντα για τα μαλλιά, και μάρκες σε διάφορους προϋπολογισμούς.

Αν θέλετε να αποφύγετε πολύωρες αναζητήσεις και συγκρίσεις προδιαγραφών, είναι καλύτερο να βασιστείτε στους επαγγελματίες κομμωτές μας, για την εύρεση των κατάλληλων προϊόντων.

Αν θέλετε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. θα σας προτείνουμε μερικά από τα υπέροχα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών για τα μαλλιά σας.

Υπάρχει σίγουρα μεγάλη διαφορά μεταξύ προϊόντων φαρμακείου και επαγγελματικών προϊόντων.

Τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών διαμορφώνονται με υψηλότερα επίπεδα ενεργών συστατικών με πρωτοποριακές τεχνολογίες για να προσφέρουν ταχύτερα και πιο καλά αποτελέσματα.

Στο κομμωτήριό μας θα βρείτε κορυφαίους κατασκευαστές και προϊόντα περιποίησης μαλλιών που προτείνουν πολλοί στυλίστες σε όλο το κόσμο,