Το κομμωτήριο Αλεξάνδρα είναι ένα σύγχρονο σαλόνι ομορφιάς που ιδρύθηκε στις 10 Ιουλίου του 2006 και βρίσκεται στην  στην οδό Πύρρωνος 12 στην Αμαλιάδα. Η αγάπη μας για τον κλάδο της κομμωτικής αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και αυτό, διότι είχαμε ένα πολύ σαφές όραμα για το είδος της επιχείρησης που θέλαμε να δημιουργήσουμε.

Μετά από 17 χρόνια ανοδικής πορείας, πιστεύουμε ότι το έχουμε καταφέρει έχοντας δημιουργήσει ένα κομμωτήριο όπου όλοι οι επισκέπτες μας νιώθουν ξεχωριστοί και αποκτούν το δικό τους μοναδικό στυλ. Τον Σεπτέμβριο του 2022 μάλιστα συμμετείχαμε στο Inspiration Days  2022 BY L’Oréal Professionnel Paris που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.  

Στους πελάτες προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες κομμωτικής για ιδιαίτερες εκδηλώσεις καθώς και χτενίσματα γάμων.  Η ομάδα μας  ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας, είναι εκπαιδευμένη με τα υψηλότερα πρότυπα και ενημερώνεται για τις πιο πρόσφατες τεχνικές και τάσεις της μόδας για τα μαλλιά.

Έχουμε κερδίσει έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών μας, για τα υπέροχα χτενίσματα, τις στυλιστικές συμβουλές και την εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.

Σας προσκαλούμε στο κομμωτήριο μας να απολαύσετε την  εμπειρία μιας κομψής εμφάνισης  και να επωφεληθείτε από την αίθουσα χαλάρωσης για το λούσιμο των μαλλιών σας, αφήνοντας την ομάδα μας να κάνει τα μαγικά της!

Κατά την επίσκεψή σας στο χώρο μας, η στυλίστρια  μας θα πραγματοποιήσει μια διεξοδική συζήτηση μαζί σας και θα σας δοθούν συμβουλές για τη επίτευξη του στυλ που χρειάζεστε. Θα ενημερωθείτε επίσης για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε και για τον τρόπο χρήσης τους.  

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε σύντομα!